Siirry sisältöön

Hae sivustolta

Kirjoita hakusana ja valitse ehdotuksista tai paina hakupainiketta päästäksesi hakutulossivulle.

    Yhteishaku tulossa? Oletko alanvaihtaja? Tutustu Tampereen seudun turvallisuusalan koulutuksiin!

    20240802 Turvallisuus tyopaikkana thumbnail

    Tampereen seudulla on monipuoliset mahdollisuudet opiskella ja valmistua työskentelemään turvallisuuden parissa. Tarjontaa on monella eri koulutusasteella suoraan pääaineopiskelijana tai uraa tukevina opintokokonaisuuksina. Tältä sivulta löydät leveän listauksen koulutuspaikoista, joilta voi suuntautua turvallisuusalalle!

    Syksyn yhteishaun hakuaika on 28.8.–11.9.2024, ja Tampereen seudun tarjonnassa on monta koulupaikkaa, joista voi valmistua työskentelemään turvallisuuden parissa. Business Tampereen turvallisuusekosysteemin asiakkuusvastaava Petri Koskinen kertoo, että työskentelemään turvallisuuden pariin voi päästä monin keinoin.

    – On suoria väyliä ja turvallisuutta tukevia aloja. Laatimassamme listauksessa on siis tarjolla laajalti koulutusvaihtoehtoja, joilta voi valmistua turvallisuuden ammatteihin, Koskinen sanoo.

    Business Tampere koosti listaan Tampereen seudun oppilaitoksia, joissa voi opiskella turvallisuusalaa suoraan tai välillisesti. Tutustu siihen tämän sivun lopussa!

    Lista on pullollaan hyviä esimerkkejä koulutuspaikoista suorien turvallisuusalan linjojen ulkopuolelta. On olemassa myös muita koulutuksia, jotka voivat johtaa alalle työllistymiseen.

    Turvallisuuden koulutuksia Tampereen seudulla

    Tampereen yliopisto

    Tampereen ammattikorkeakoulu

    TAKK

    Tredu

    Turvallisuus työpaikkana

    Kevään ja kesän aikana Business Tampere ja yhteistyöyritykset haastattelivat turvallisuusalalla työskenteleviä osaajia, jotka kertoivat työstään. Vastauksissa korostui työn monipuolisuus, yhteiskunnallinen merkittävyys, kouriintuntuvat ja konkreettiset työtoimet sekä teknologisen kehityksen keihäänkärkitutkimus.

    Käy katsomassa videoilta, millaista väkeä turvallisuuden parissa työskentelee ja millaisia työpaikkoja Tampereen seudulla on tarjolla!

    Tohtori kaipasi konkretiaa, pelastaja jumppaa työaikana – Tutustu tarjolla oleviin turvallisuuden työpaikkoihin!

    Lisätietoa Business Tampereessa:

    Takaisin ylös