Siirry sisältöön

Hae sivustolta

Kirjoita hakusana ja valitse ehdotuksista tai paina hakupainiketta päästäksesi hakutulossivulle.

    Olisiko yrityksesi kansainvälistymisen ensiaskelien aika? – Tässä ohjelmassa on mahtavat edut

    Scaleup launchpad Virossa 2024
    Scaleup launchpad -ohjelmaan kuuluvat myös vierailut Ruotsiin ja Viroon merkittävään startup-tapahtumaan.

    Business Tampere kutsuu kasvuhakuisia yrityksiä mukaan kansainvälistymisohjelmaan, joka tarjoaa yrityksille ensiaskeleet kansainvälistymiseen.

    Vajaan vuoden kestävä EU-rahoitettu Scaleup launchpad -ohjelma on tarkoitettu ”kypsille startup-yrityksille”, joille liiketoiminnan laajentaminen uusille markkinoille tai skaalautumisen aktiivinen tunnustelu on ajankohtaista.

    Scaleup Launchpad -ohjelma tarjoaa kattavaa tukea kasvulle kymmenen kuukauden ajan: työpajoja, verkkokoulutuksia, 1to1-mentorointia, vertaisoppimista ja verkostoitumista. Ohjelma on käytännönläheinen ja mukaan pääsevät yritykset saavat useiden kouliintuneiden ammattilaisten avun ilman byrokratiaa.

    Ohjelmassa mukana olleet yrityksille on auennut nopeastikin uusia markkinoita. Ohjelman ensimmäisen vaiheen yrityksistä voi lukea Business Tampereen artikkelista.

    Tyytyväiseen nyt mukana olleiden yritysten joukkoon kuuluu mm. tamperelainen Buildie, jonka tarina aukaistaan myös Aamulehden natiiviartikkelissa.

    Käytä 10 minuuttia ja soita heti

    Haku umpeutuu 31. toukokuuta, mutta tiukkaa aikataulua ei kannata projektipäällikkö Mikko Pesosen mukaan säikähtää. Hakemiseen saa apua ja jos tilanne vaatii, voidaan hakuaikaa perustellusta syystä vähän venyttää. Parhaiten asia selviää soittamalla Mikko Pesoselle.

    ”Ensimmäisen yritysryhmän yritykset ovat olleet tosi tyytyväisiä. On saatu avattua ovia potentiaalisten asiakkaiden tai kumppanien puheille. Tämä toimii hyvin myös ensimmäisenä askeleen kansainvälisille markkinoille”, Pesonen summaa noin vuoden työtä ensimmäisten yritysten kanssa.

    "Tämä on yrityksille laadukasta ja hyödyllistä, eikä mitään byrokraattista pyörittelyä tai turhaa raportointia."

    Scaleup launchpad-ohjelma on kansianvälistymistä
    Skaalautumista uusille markkinoille vauhditetaan kolmen maan yhteistyöllä.

    "Yritykset ovat käyttäneet hankkeen kustantamia sparraajia ja konsultteja. Kyllä muutaman kymmenen tunnin aikabudjetilla jo hyvin saa asioita eteenpäin".

    Tampereen ohessa ohjelmassa ovat mukana Business Tamperetta vastaavat organisaatiot Virosta ja Ruotsista. Mukana jo olleista yrityksistä voi lukea lisää hankkeen blogeista.

     

    Hyödynnä yritystoiminnan ulkomaille laajentamisen työkalut ja hae mukaan! Kysy lisää:

    Takaisin ylös